Op voorraad
SKU
8720589178144

ACE Lasers Roze Huisdier Laser Rode Stip

19,95 €
ACE Lasers® - Laserlampje voor huisdieren Roze met rode stip | Geschikt voor voor Katten en honden

ACE Lasers® Laserlampje speciaal voor huisdieren zoals katten en honden maar ook leuk voor je konijn xD

Wanneer je aan een laserlampje denkt dan denk je misschien niet direct aan huisdieren, toch is deze roze laserpen met rode stip speciaal voor huisdieren. Natuurlijk gaat je hond of kat niet aan de wandel met de laserpen, maar is dit laser lampje bedoeld om je huisdieren mee te vermaken. En eigenlijk niet alleen je huisdieren, maar jezelf natuurlijk ook. Dit laserlampje heeft een leuk karakteristiek uiterlijk, iets dat je hond of kat in een mum van tijd zal herkennen.

Spelen met huisdieren

Huisdieren zijn dol op spelen, met name honden en katten zijn er wel fan van. Hoewel honden natuurlijk meer en vaker spelen met de baasjes dan de katten is de laserpen leuk voor beide soorten huisdieren. Je kunt ze lekker laten rennen door ze de rode laser te laten vangen, maar dat is onbegonnen werk! De rode laserstraal van het laserlampje is voor geen gat te vangen. En dat vinden wij als eigenaren van zowel de laserpointer als de huisdier maar al te vermakelijk! Een leuk tijdverdrijf en manier om wat energie van je huisdier te verbranden.

Leuk voor jong en oud

Niet alleen huisdieren zijn dol op het laserlampje, het is een leuk apparaatje voor jong én oud. Kinderen zijn dol op spelen en vaak nog gekker op de hond of de kat. Een combinatie van de twee is een logische keuze en als de kinderen en de huisdieren tevreden zijn, dan zijn de ouderen dat toch ook? Dit rode laserlampje speciaal voor huisdieren is dus eigenlijk ook speciaal voor ons, want wij hebben minstens zoveel plezier ervan als de huisdieren. En dat is een onbetaalbare eigenschap van dit super leuke laserlampje. 

Meer informatie
Kleur Rood
Vermogen 5mW
Golflengte 605nM
Schijnbereik 500M
Laserpen klasse 3B
Afmetingen 10x4x1 CM
Inclusief batterijen Ja
Merk ACE Lasers®
To Top